divendres, 4 d’abril del 2014

Ayatolá Collboni.

Ha arribat el Salvador! Quan el PSC estava enfonsat en la més absoluta de les misèries, era motiu de burla i befa a tots nivells, havia cremat la seva credibilitat i dilapidat qualsevol resta de sentit comú en les seves polítiques....ha aparegut el gran Ayatolá Collboni al rescat!!

El gran partit socialista ressorgirà de les seves cendres!!! Poc importa que no tinguin ni mitja idea, poc importa la brutal caiguda electoral fins als 20 diputats, poc importa haver perdut la diputació de Barcelona o l’ajuntament de Barcelona. Diputats crítics? Ens els carreguem!! L’alcalde de Lleida? Patacada i que torni a buscar caragols. La consulta? Ara si, ara no, suma i sigue.

Nacionalistes? Ni si ni no. Si per convèncer algun pijo progre d’esquerres que encara som catalanistes i no per convèncer la rodalia de Barcelona d’espanyolistes obrers de puny alçat.
Pregonar un estat federal amb una reforma de la Constitució quan vens de governar Espanya i Catalunya, i no has fet res d’això, té collons. Esperar que algú s’ho cregui, encara en té més
.
Amb la bandera d’una impecable gestió, que consisteix a arruïnar sistemàticament tots els llocs de poder que ocupen, amb una sistema  contrastat, gastar sempre molt més del que ingresses i hipotecar-te fins les orelles, no és fàcil trobar un líder prou carismàtic per poder liderar aquest partit enganyant la massa fins l’infinit.

Però va sorgir la gran idea. Unes primàries obertes a la ciutadania a la gran ciutat de Barcelona. Brutal!!! Havien governat 32 anys la ciutat, des de la prehistòria fins al 2011, 32 anys!! La ciutadania s’havia de bolcar!! Ells van portar les olimpíades del 92! Cobi era socialista! Barcelona és qui és gràcies al PSC!! Osti, que la Diputació de Barcelona va ser seva 30 anys també!! Era com el patí de casa seva.

La Generalitat pels nacionalistes, i que facin el que vulguin. La Diputació de Barcelona, que té tant o més pressupost que la Generalitat, per als socialistes! I a tocar castanyoles!

I el 30 de març, va arribar!! La ciutadania és va bolcar en els cinc precandidats!! Un total de 7.463 vots sobre un cens a les darrers municipals de 1.163.556 persones!!!

Un 0,6% dels barcelonins va votar!! 6 de cada mil!! Oleeeee!!!! Una participació aclaparadora. Tota la ciutat n’anava plena. Si no parlaves de les primàries socialistes no eres ningú! Superar el ridícul de la consulta de la Diagonal era francament difícil, però per un socialista no hi ha res impossible! I dit i fet!!

El candidat oficialista, el guanyador, Jaume Collboni va obtenir 2.539 vots!!! I la segona, Carmen Andrés 1.702 vots!!! Això són dades aclaparadores!!!

A més, les primàries han apropat el partit a la ciutadania, ja que la majoria de votants no eren ni militants ni simpatitzants! Eren paquistanesos !!!

Les grans imatges del ridícul dantesc dels paquistanesos fent cua per votar, serà difícil d’oblidar (rodolí)!! Aquests ciutadans, molt interessants en la política local, sense parlar català ni castellà ni saber on eren ni que anaven a fer, només amb un euro i un sobre a la mà, han decantat la balança per triar el nou líder socialista!!

La notícia ja ha arribat a Islamabad, on s’està obrint una delegació del PSC que pretén proposar Jaume Collbony com a nou Ayatolá Suprem per la casta dels pocavergonyes.

La idea ha agradat molt a Pere Navarro, què en declaracions al 3/24 ha dit, “La qüestió és manar, no importa ni on ni com. El Paquistàn sempre ha estat un país amic, progressista, sostenible i d’esquerres, on els socialistes hi tenim molt a dir. He sentit que no tenen crèdits més enllà del 2100. Això és impensable en un país modern. Nosaltres ho podem solucionar”.


Aquest diumenge, nova representació de l’esperpent socialista, ara amb traductors urdú i àrab!! Flipant!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada