divendres, 24 de gener del 2014

Vaticinis 2014!


I per fi han arribat! Els vaticinis 2014! Pots consultar-los per decidir com encarar l’any ja que tenen un percentatge d’encert enorme!!
Enguany vaig molt tard, volia predir la dimissió de Sandrusko “el mangui” Rosell i ja ha passat! Ohhhh

Però bé, després de llegir les entranyes d’un conill atropellat a la carretera, inspirar-me en pàgines de conspiracions d’internet, escoltar el nou disc del Justin Bieber, comprar-me les ulleres de retardat del Cristiano i pendre’m el mateix que el Jordi Cañas ahir al Parlament.....he vist la llum.
Preparats per conèixer el que passarà al nivell mundial, espanyol o català els propers mesos? En qualsevol àmbit que se’m passi pel cap?

Molt probable (més d’un 70% de probabilitats que succeeixi)

-          La Infanta declarà i no li passarà res. El 2014 no aniran a la presó ni l’Inaki, ni la Infanta, ni el Pujol jr, ni el Millet, ni el Montull, ni l’Ausàs, ni cap polític de cap partit per casos de corrupció. Evidentment, cap banquer o estafador de qualsevol junta d’administració de cap caixa d’estalvis arruïnada aniran a la presó.

-          De la mateixa manera, molts lladres i camells de poca monta entraran a la presó per robar una poma, una televisió o 401 €.

-          Els ciutadans veuran com els pugen els impostos per tenir pitjors serveis públics. Els polítics d’esquerres que van governar l’època en que es va trinxar el país, seguiran donant lliçons des del cotxe oficial amb xofer, amb la paga vitalicia.

-          Ciutadans anònims seguiran perdent l’habitatge i quedant endeutats de per vida. Cap banquer estafador, lladre de preferents, deixarà de cobrar la seva jubilació de milions d’euros.

-          Com cada any, serà el darrer de la crisi. Però curiosament l’atur no baixarà o sinó ho farà de manera insignificant. Els nous contractes seran per sous de 800 o 600€, sempre amb contractes parcials però amb el treballador fent tota la jornada.

-          Aquest any morirà d’una vegada Fidel Castro. Així com el rei d’Espanya, en estranyes circumstàncies, per entronitzar Felip VI (?).

-          Els funcionaris catalans no tindran paga extra i patiran noves retallades de sou. Tot i això, Tv3 seguirà tenint 220 milions d’euros de subvenció pública, doblant la subvenció de la segona televisió autonòmica (l’andalusa) i multiplicant per deu la resta. Seguirà tenint 2.700 treballadors amb un sou brut mitjà de 63.000 €. I seguirà oferint la Formula 1 comprada a preu d’or.

-          I seguirem cridant que la culpa d’això és tota de Madrid.

-          El Barça no guanya res per primer cop en anys. Bartomeu i la seva junta són imputats junt amb Rosell per repartir-se diners fitxant a Neymar. Intenten arribar al 2016 però es forcen unes eleccions.

-          Joan Laporta i Estruch torna al Barça per la porta gran! Visca el cava i el Luz de Gas! Torna per a construir el millor Barça de la història i fer oblidar el regnar de la mediocritat.

-          Guardiola triomfa al Bayern i repeteix el triplet històric de l’any anterior. Un joc excels i resultats. Aquí, seguim pensant que Tito o Tata són millors perquè ens ho diuen els diaris esportius-vomitius del país.

-          No es celebra el referèndum del 9 de novembre. Es parla de convocar eleccions el 2015. Hi ha castanyes per fer un nou pressupost del país.

Probable (entre un 30% i un 70% de probabilitats que succeeixi)

-          S’ha acabat la crisi de l’euro. No es parla més de prima de risc ni de sortides de l’euro. La crisi s’estanca i no s’agreuja. És la nova forma de vida de la societat europea, no una crisi puntual.

-          Troben Zubizarreta perdut pels passadissos, feia mesos que buscava la porta per sortir però no la trobava. L’home de palla més ben pagat de Catalunya, decideix agafar-se una dècada sabàtica després d’haver treballat tant.

-          Tv3 segueix pagant milions d’euros a productores de treballadors per fer programes que ratllen la deficiència mental: Polònia, Crackovia, Caçadors de bolets...

-          El Madrid ens roba seguirà essent el lema de Catalunya per no reconèixer que molts dels problemes que tenim són culpa nostra.

-          Continuarà l’ascens de Ciutadans. Diputat imputat, diputat que plega. Fent coses així, es guanyaran la gent.

Possible (menys d’un 30% de probabilitats que succeeixi)

-          El Barça guanya la Lliga o la Copa i salva amb una mínima decència l’any.

-          L’Aeroport d’Alguaire serveix per alguna cosa. El Segarra-Garrigues serveix per alguna cosa i els pagesos s’apunten al reg.

-          Es tanca algun canal de tv3 per estalviar. Els presentadors estrella són despatxats i els seus sous milionaris estalviats. S’agafen joves periodistes a l’atur que cobrant sous normals fan la mateixa o més feina.

-          La gent deixa de mirar el futbol, beure cervesa i xisclar com orangutans en zel. S’aixeca del sofà, llegeix un llibre o es posa a fer esport.

-          Molta de la gent que es queixa es posa a treballar per solucionar els seus problemes i deixa de mirar la televisió 4 hores al dia.

-          Es derrogaran lleis absurdes que només serveixen per crear empreses que controlen coses. Aquestes empreses concessionàries, deixen de ser de parents o amics de qui mana i existirà més transparència.

 Totalment impossible (0% de probabilitats que succeeixi)

-          El PP i el PSOE pugen electoralment a Catalunya. El discurs de la por guanya. Els catalans se senten orgullosos de nou de ser espanyols.

-          Judici, expropiació dels bens i inhabilitació de per vida per ocupar càrrecs públics o places funcionarials als màxims dirigents del darrer govern tripartit i de les dues legislatures del Zapatero. Judici, expropiació dels bens i retirada del sou vitalici a Jose Luis Rodriguez Zapatero, per calumnies continues contra el poble de Catalunya i com un dels principals causants de la seva ruïna econòmica. Montilla i Saura deixen els seus llocs de senadors i demanen perdó de genolls al poble de Catalunya per haver arruïnat el país. (Perdó per repetir-me, però seria tant de justícia).

-          El senyor Castells demanarà perdó als joves catalans per haver fet durant anys uns pressupostos que van arruïnar el país, i ara, els obliga a haver d’emigrar i pagar preus desorbitats pels estudis universitaris.

-          Sandro Rosell passarà a la història del Barça per alguna cosa que no sigui haver fotut ma a la caixa.

-          Hi haurà justícia. Banquers a la presó, la gent recuperarà la vivenda o no tindrà deutes de per vida, les preferents tornaran als seus amos.

-          La televisió deixarà de ser una eina d’adoctrinament. Hi haurà manifestacions amb el lema “El perill més gran de la nostra era és la televisió, internet és la llibertat, la televisió l’esclavitud.”

-          La gent llegirà més.

1 comentari:

  1. Aquest senyor s'oblida d'empastifar CiU. Si s'hi posa també tindrà feina. El tripartit ja comença a ser passat i qui va rebentar l'Estatut va ser Mr. Madelman Mas.

    ResponElimina