dimarts, 23 d’abril del 2013

Visca Sant Jordi!!


Celebrem la diada de Catalunya! Celebrem-la amb orgull!! La primavera, les olors, les roses, dies llargs, llibres... esplèndid!

El cavaller va matar al drac! Deu ser l’única data de l’any en que els catalans no celebrem una derrota o un desastre. En positiu, construïm, tirem endavant sense victimisme!

Un oasis efímer, demà tornarà el derrotisme, però avui omplim el carrer.

A qui hauria de clavar Sant Jordi una llança al mig del cap?


  • Al senyor Saura, que sortint de nou de les catacumbes del senat on viu dels nostres impostos ha presumit de tripartit.
  • Directament, a tots els responsables del pitjor govern de la història de Catalunya, que ha condemnat tres generacions a pagar els seus deutes.
          Quan un govern s’endeuta, el que fa es robar diners als seus fills.
  • Al director de Catalunya Caixa del poble del costat, que ha robat amb preferents i deute subordinat tots els estalvis de persones que fa més de 40 anys que treballen.
  • A tots els lladres, corruptes, ignorants, vividors i xarlatans que ha enfonsat el país en la més nefasta de les misèries.

Faltaria llances, faltarien moltes llances... No n’hi ha prou amb un cavaller per acabar amb tanta misèria humana.

Perquè Catalunya Caixa roba els diners a persones que han treballat tota la vida, i patrocinava (o patrocina) al senyor Marc Marquez amb diner públic?

Perquè el Reial Madrid va fitxar Cristiano Ronaldo amb els diners de Bankia i ara Bankia ha fet fallida? Perquè només hi perd la classe mitjana?

Perquè si et roben els teus o et roben esportistes la societat encaixa el robatori amb una rialla?

Perquè si ens roba el Toni Soler, l’Albert Om o el Marc Marquez ens fa fins i tot gràcia?

Si la culpa de tots els mals de Catalunya és de Madrid!

Sortim al carrer! Estimem-nos! Regalem cultura! Vivim per un dia la vida amb majúscules! I demà, sortim i seguem cadenes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada