dilluns, 15 d’abril del 2013

Tot es desinfla...


Potser és la primavera, potser és pessimisme, potser és que la Generalitat ha fet fallida, però veig la partida gairebé perduda.

Després de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, ja vaig tenir la sensació que l’independentisme havia perdut clarament. No hi havia més vots ni diputats a la causa (potser un parell més si voleu), i només hi havia més fragmentació del vot.

Més fragmentació del vot només vol dir més partidismes. Més estratègies. Més cadires, putes cadires! I ja vaig fer una juguesca amb els amics que arribaríem a la primavera sense pressupostos.

I em sap greu haver-la guanyat. De fet, ho veien tots impossible. Doncs jo veia clarament que els partits catalans no es posarien d’acord en res perquè és impossible que s’hi posin. Tots a marcar paquet per tenir més vots la propera vegada! Per les cadires!! Putes cadires!

Ben bé, no vaig entendre el càstig a CIU ja que per primer cop es va declarar obertament partidària de la independència. Per les retallades? Qualsevol persona amb dos dits de front sap que són inevitables i no hi ha altra solució.

El premi a ERC no l’acabo d’entendre. Després d’uns tripartits nefastos on no va fer res per la independència (únic objectiu ideològic del partit fins al moment) i si per una pluja fina i un govern progressista, van decidir arruïnar el país fins més enllà del 2100 hipotecant el futur de tres generacions.

Ara, quan cal retallar i fer coses impopulars, crec, que tant ERC com el PSC haurien d’entrar al govern i ajudar. Almenys si els queda una mínima ètica i moral, ja que són els principals causants del desastre que ens cau a sobre.

I tot apunta que pujaran i pujaran a les properes eleccions. O sigui, la societat premia qui la va arruïnar i no vol qui està fent el que pot fer posar seny i arribar a final de mes.

La culpa no és ni de Rajoy, ni del senyor Mas, ni de la Merkel. La culpa de tot el que està passant és principalment del senyor Zapatero, Carod-Rovira, Castells i Montilla. No van gestionar el caler. El van cremar!!!

I punt. I no sóc ni d’esquerres ni de dretes perquè he votat partits de les dues “suposades” ideologies. Són fets constatats que pot comprovar qualsevol persona que tingui una ment mínimament oberta.

A mi també m’han tocat les retallades. I se que el meu govern no hi pot fer més.

També el critico per això. Perquè no admetem que la Generalitat està en fallida?  Perquè discutim d’un dèficit del 2% o del 0,7% si amb el 98% restant no complim?

La Generalitat no paga a les farmàcies, als menjadors escolars, als hospitals públics, retalla sous dels funcionaris, no paga ni els taxistes o ambulàncies, no paga les obres del PUOSC, no paga als ajuntaments....

Si no compleixes cap dels compromisos adquirits i no compleixes amb els teus treballadors, estàs en suspensió de pagaments, no?

Però en comptes d’això, el Durant diu una cosa, el Mas una altra, el Junqueras una altra...

I la gent que va omplir els carrers per la manifestació de l’Onze de setembre, comença a estar tipa, cansada i farta d’excuses i patetismes!!!

La crisi angoixa i sega vides i somnis! Fa anys que prometen el nirvana de la independència però res arriba i només es frustra al personal! La capacitat d’autocrítica de la societat catalana és cero. Sempre som víctimes!!

L’Univers conspira contra Catalunya! Els pobres catalans! Treballadors, llestos i superiors, sempre perden guerres i escaramusses polítiques! La Via Làctia conspira contra nosaltres!! Nosaltres no en tenim cap culpa de les coses dolentes que ens passen! Cap!!!

I tots només fan el paper de l’auca que els correspon per aconseguir vots per ocupar cadires! Putes cadires!!!

1 comentari:

  1. Mes optimisme ens faria falta a tots plegats ,anem pel bon cami. Som pesimistes de mena,voste el primer estimat .jo q visc emboltat de colons radicals a castelldefels amb un batlle clarament espanyolista veig la partida guanyada amic meu . Anims patriotes .

    ResponElimina