divendres, 22 de març del 2013

Corralito a la Europeaa!!



Al mig de la gran Europa, garant dels drets de la ciutadania, hi ha alguna cosa que fa molta pudor de podrit. La societat culta, neta, educada, que quan caga no fa pudor, que protegeix als infants i als pensionistes....la gran Europa que mira per damunt de l’espatlla als països asiàtics i als Estats Units... nosaltres si que en sabem! Que sabran aquests ianquis!!. Doncs aquí, al pal de paller, els polítics han decidit que no queda més remei que robar al poble! Amb pala!!!

Després de retallar els sous, retallar prestacions sanitàries o educatives, retallar drets socials, apujar l’IVA i tots els impostos, si després d’això algú encara pot estalviar, doncs ara quan vulguin t’ho poden ROBAR!!!. Robar per rescatar bancs, que han rescatat grans immobiliàries però que maten i desnonen al ciutadà, però que també tenen beneficis per repartir-se entre les seves cúpules. El ciutadà!! Aixxx....aquest gran pagador! Cornut i a pagar el beure!

Que un govern vagi als bancs privats i decideixi que els ciutadans no poden treure diners fins que aquest govern no decideixi quin percentatge els roba, és un fet demencial!

A Europa! L’Europa que assegura que els dipòsits de menys de 100.000€ són intocables. L’Europa de la igualtat, fraternitat i el bla, bla bla...

Quin és el pas següent d’aquest saqueig? Que vingui uns inspectors a casa a comptar-me els calçotets, i després decideixen que  de cada cinc se’n queden un perquè amb quatre ja faig? I que farem com a societat, discutir si és millor que es quedin els negres o que el ciutadà pugui triar el color?

O la societat passa de tot, o ja és aquella calma tensa abans de rebentar. La conclusió és senzilla: hem canviat l’estat del benestar (escola pública, sanitat gratuïta, pensions, subsidis,...) per camps de blat i solars urbanitzables i xassís de blocs de pisos a mig construir. No hem fet res més que això.

Ahir Niño Becerra deia que la crisi acabarà entre el 2020 i el 2023. Que sobren 5 milions de treballadors. Que l’atur no baixarà en dècades del 20%. Que tot anirà avall que fa baixada.... i si analitzes una mica com va tot plegat sembla bastant sensat veure que això succeirà.

La societat s’escandalitza perquè hi ha obra pública encara a mig fer o recent acabada (una presó a Barcelona o l’eix transversal) que s’acabaran de pagar més enllà del 2100. I cada dia devem més pels interessos. Però al mateix temps,  el senyors Montilla i Saura encara estan al Senat cobrant caler públic en comptes d’estar a la presó per malversació de fons públics.

Això és perquè la mateixa societat els va haver de tornar a votar. És el que tenen les llistes tancades. I aviat en aquest sistema electoral basat en la nostra gran democràcia, tornarem a votar perquè ens tornin a gestionar els que ens van portar a la crisi, o els enviarem a cobrar un altre sou públic en algun altre lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada