diumenge, 30 de setembre del 2012

El despertar d’un poble!



Quan semblava que l’emigració era l’única solució, quan semblava que les humiliacions no tenien fi, quan semblava que no quedava ni una mica d’orgull... el gat ha tret les ungles!

Ni que no sigui per sentiment i sigui per la cartera. Ni que tingui menys romanticisme, perquè ja se sap, els diners ho compren tot, la felicitat i els sentiments (les dones en diuen seguretat). I també compren les secessions dels països des de que el món gira sobre si mateix.

I a qui li importa això? El somni de milers i milers de patriotes catalans sembla més proper que mai. La manifestació històrica i de pell de gallina ha provocat conseqüències difícils de predir.

El PP i el PSOE es van unir per dir no al pacte fiscal. I Artur Mas va passar de gran polític i estadista a entrar al Hall Of Fame de la política catalana. Va fer el que calia fer, i per primer cop des dels temps de Macià i Companys, un polític català ha posat el país per davant de la seva comoditat personal i la cadira. Una cosa impensable!

Artur Mas ha golejat la resta de polítics. Valentia, carisma i discurs de cap d’estat. Que lluny es veu la ridícula farsa del senyoret Montilla!!

Ens espantaran, insultaran i amenaçaran. Però ja no ho poden parar. El dret a decidir tindrà una majoria absoluta amplíssima i Catalunya començarà el camí cap a la llibertat.

Desitjo i imploro un desastre descomunal del PSC, la gran mentida política de la història de Catalunya. Ni primàries, ni grup propi ni més mentides. Ara tornen a sortit amb el federalisme dels collons? Es pensen que encara poden enganyar algú? Que el senyor ZP el federalista i garant d’estatuts no fa tan que encara enganyava per aquí!

Encara hi ha crisi per una dècada, però passarem uns quants anys distrets alliberant el país. Només falta que la resta de partits independentistes estiguin a l’alçada del moment històric i no comencin amb collonades partidistes.

Encara queda crisi econòmica i retallades per una dècada, però el futur de país comença a pintar menys negre.

Que la força ens acompanyi fins l’infinit i més enllà! (Buzz Skywalker)



2 comentaris:

  1. Els meus ulls! Buzz Lightyear. Luke Skywalker.

    ResponElimina
  2. La frase és una barreja dels dos filòsofs, per tant, l'autor també havia de ser una barreja d'ambdós

    ResponElimina