dimarts, 28 d’agost del 2012

Caiguda lliure al país més covard del món!


Ja està fet! Catalunya ha decidit demanar 5.023 milions d’euros a Espanya. Segons ells demanem un rescat, segons nosaltres demanem el que prèviament ens prenen.

Les escoles concertades fa mesos que no cobren, els menjadors escolars no es paguen, els ajuntaments fa més d’un any que no reben ni un euro de la Generalitat (arriben via Diputació a crèdit de la Generalitat), la meitat de Catalunya és una cadena d’impagats i l’altra meitat està en un ERO. Qui no coneix companys que no estan a l’atur però l’empresa no els paga la totalitat del salari perquè està plomada?

Així, en comptes de dir ben fort i ben clar: " volem la puta independència, lladres de merda, foteu-vos el vostre país de perdedors i panderetes pel cul ", els diem, " ens torneu part del que ens heu robat perquè estem refotudament malament "?

I encara traiem pit! No hi haurà cap contraprestació política!! Ja ja ja! Que bons que arribem a ser!

I a l’acabar de riure, el senyor Homs diu  " el president de la Generalitat i el govern no aniran a la manifestació de l’11 de setembre ". Si els consellers ho volen fer, que ho facin a títol personal. No podem dir una cosa després de l’altra i pretendre que la gent sigui incapaç de relacionar les coses.

Ciutadans de Catalunya! Manifesteu-vos per la independència!! Que nosaltres, pobres covards, seguirem agafats a la cadira. Tot sigui per passar a la història com una colla de perdedors!

Qui es pot creure un país que diu que vol ser independent i fa una manifestació on no hi ha el seu cap de govern? El cap d’un govern que no va estar tan lluny de la majoria absoluta? Ni pacte fiscal, ni independència, ni res. A demanar de genolls més engrunes!

Joan Laporta era l’únic polític prou boig per plantar cara a Espanya i als poders fàctics. Els altres, tots i del primer a l’últim, una colla de covards! Covards!

No acabo d’entendre perquè la gent no reacciona davant de tanta covardia i estupidesa. Que en traiem tots plegats d’aguantar aquesta sagnia? Esperar que les coses s’arreglin soles?



2 comentaris:

  1. totalment d'acord amb el que dius. Tant debò ho llegissin molts polítics això, especialment els de cYu...

    ResponElimina
  2. Ara ja diuen que es perdrà autogovern...que hisenda controlarà la Generalitat. Si no hi ha un cèntim i estem en fallida, per mi fem fallida i provoquem la independència! Quina vergonya demanar si us plau, un terç del que ens roben a canvi d'autogovern.

    ResponElimina