dimecres, 28 de març del 2012

Vaga general al país de la pandereta!

Atrapats de moment al país de la pandereta, fins que no acabi la transició nacional cap a l’estat propi que farà un partit no independentista (al loro!). Això comença a semblar el PSC i els estats federals asimètrics.

Al sud de país de la pandereta, el PSOE després d’arruïnar-ho tot durant anys, ha venut el missatge de la por. Si venen els altres, s’han acabat les peonades i viure del cuento, s’haurà de treballar! I nens, mentre esclatava l’escàndol dels ERES i el xòfer del jefe explicava que es gastaven 25.000€ de diner públic en putes i drogues cada mes, el PSOE casi guanya les eleccions!!

Sembla increïble però tot pot passar al país de la pandereta!! Al país de la pandereta fan parcs temàtics on no hi va ningú (Terra Mítica, Warner Madrid), Copa Amèrica de Vela, F-1, AVES que viatgen buits entre ciutats fantasma (cada Km d’AVE costa 100.000€ de manteniment anual). I a munyir la mamella catalana!

I ara el país de la pandereta, amb els brillants líders dels sindicats i l’oposició al capdavant, vol muntar una vaga general sense saber per a què.

Reforma laboral, retallades... quan ingresses 10 i gastes 15 i no tens accés al crèdit, no queda més que retallar. Aquesta és una veritat absoluta que fins i tot els parvulets ja coneixen! Prou de dir que es pot fer d’una altra manera, que diguin quina perquè no existeix. Això semblen els gamusinos o el ratolinet de les dents, que ja no tenim 5 anys! Prou de tractar-nos com a tontets!

Espero que ningú segueixi aquesta vaga inútil i malaltissa. Inútil perquè no servirà de res i no pot servir de res. Algú ha vist les que han muntat a Grècia? De que han servit’ De que han servit a Portugal, Irlanda, Gran Bretanya? Algú creu que les vagues serviran per no tornar el deute i ser més temps irresponsables?

Cada mes necessitem diners per pagar les factures. Els deixi el BCE, Goldman Sachs o qui sigui. I aquesta gent vol seriositat. I punt. I ja podem fer el que vulguem, només cal mirar Grècia. No els tremolaran les cames si ens han de deixar caure.

La vaga és malaltissa perquè la convoquen uns sindicats instal•lats en el passat, inútils i malalts. Els líders sindicals guanyen fins a 200.000€ mensuals i formen part dels consell d’administració dels bancs. Quin collons de comunisme pregonen? Que feien mentre manava el PSOE i es triplicava l’atur?

No podem justificar el paper d’aquesta colla de paràsits. Quan sapiguem el resultat de la vaga, 30 milions de treballadors segons els sindicats i 30 mil segons el govern, podrem saber fins a quin punt estem malalts com a societat.

El millor fins al moment ha estat la reunió del Comitè d’Empresa de l’Empresa on treballo. Es va pretendre coartar el dret individual a vaga, votant si es feia o no vaga en grup. El millor és que la majoria va decidir acatar la decisió que prengués l’assemblea (pensant que sortiria no a la vaga), i molt pocs vam dir que faríem el que ens sembles a títol individual. Doncs bé, va sortir anar a la vaga, i ara molta gent farà vaga de forma segrestada per la majoria. Majoria molt poc majoritària en una reunió d’un Comitè on no van assistir ni la meitat dels treballadors.

Sabeu que podeu fer si no voleu resoldre mai un problema? Crear una assemblea per debatre-ho!

Ni pensar per nosaltres mateixos ja no sabem. El que faci la majoria, així em deixo portar...

Doncs molt bé! Vaig a mirar Gran Hermano a veure si la Milà torna a ensenyar el cul...

4 comentaris:

  1. No només convoquen els sindicats majoritaris.

    ResponElimina
  2. País de pandereta , bombo i platillo! es vergonyós , avui molta gent perdrà part del seu salari o un dia de vacances sense ganes! per 4 "inutils" que els obliguen a fer una vaga que no tenen ganes de fer. I la feinada que tindran alguns a arribar a la seva empresa per que els costarà travessar el fum negre dels 4 catetos amb peto de la UGT i CCOO al pit, que cremen 3 rodes i 2 palets, impedint l’entrada al polígon per carretera... Així ells poden execercir el seu dret a la vaga, però els que estàn a favor de la reforma laboral, i no volen anar a la vaga i si a treballar per guanyar-se les garrofes no poden exercir el seu dret al treball? Déu meu, quin païs de pandereta! Avui molta gent deixarà de guanyar uns diners que segurament pot ser li ajudarien a arribar a final de mes, aquests que guanyen 200.000€ mensuals, els en fot 3 pitos, per que ells tenen la poltrona assegurada a costa dels altres, realment penseu que els sindicats miren pels treballadors? jaja! que ingenus! pregunteu-los on aniràn de vacances aquest estiu tots aquests que avui han convocat aquesta vaga general....

    ResponElimina
  3. Avui piquets i rodes cremades per no deixar entrar la gent. Els liders de ERC, PSC i el Verds, avui amb els piquets. Es queixen de les retallades que cal fer després que ells arruinessin el país i continuen amb xòfer i de vacances pel món.

    País de puta pandereta!

    ResponElimina
  4. ..i els líders sindicals amb rellotges que valen una millonada i cobrant sous de ministre.

    ResponElimina