dissabte, 31 de desembre del 2011

Ja arriba el 2012

El 2011 està agonitzant, ha estat un any cru i sense grans alegries col•lectives. Ningú el recordarà per res de bo en concret. Sembla que ha estat un any de transició, de transició cap a alguna cosa pitjor.

L’any de la majoria absoluta del PP, del tsunami del Japó amb el seu desastre nuclear, l’any de la crisi del deute i les retallades en tots els àmbits.

Pel que diuen els que en saben, l’únic de bo del 2011 és que serà millor que el 2012!

Des d’aquest modest mitjà de comunicació, volem encoratjar a la població a que no salti pel balco ni es faci “l’arakiri” en massa! No crec que ens morim tots de gana, comenci una guerra o s’estengui una gran epidèmia mundial. Potser cobrarem menys, treballarem més, hi haurà gent que es quedarà a l’atur, hi haurà retallades als serveis públics, no podrem viatjar tant...

Però continuaran naixent nous catalans, es continuaran inventant coses útils que ens canviaran la vida de maneres que no podem ni imaginar, es continuaran curant malalties, hi continuaran havent sopars i sobretaules plens de rialles amb els amics...

Que pinta difícil? Doncs d’acord. Mai res ha estat fàcil.

Que la ressaca sigui lleu i la nit molt llarga!

I durant el 2012, ja anirem comprovant quins dels vaticinis que es van fer es van complint! Aconseguiré el títol de vident? Em convalidarà com a crèdits de lliure elecció d’enginyeria aeroespacial? Tindré un canal propi a la TDT per desvariejar i tirar les cartes?

Que el 2012 s’apiadi de tots nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada