divendres, 1 d’abril del 2011

Reflexions vàries.

- El “30 minuts” del diumenge va ser interessant. La generació si-si, joves que estudien i son emprenedors. Una reflexió comú en tots ells, aprenien més de l’entorn familiar i dels contactes que a la universitat o batxillerat.

Quan és tan evident el fracàs del model d’ensenyament actual, el d’abaixar el nivell, diluir el contingut i permetre que tothom avanci cursos (amb aquell ja eliminat, progressa adequadament). Cal canviar professors? Deixar-los treballar? Són els millors, són vocacionals? No canviar més les lleis i donar estabilitat? Canviar-ho tot? Pública o privada? Que en sàpiga que decideixi alguna cosa ja, i posi el debat a la opinió pública.

O maregem la perdiu amb els 80, els 100 Km/h, o qualsevol collonada major?

- Davant la crisi de les esquerres a tota Europa, els faré gratuïtament una feina del seu aparell de “think thank”. Abans les esquerres eren divertides, transgressores, anaven a veure porno a França, s’associaven al sexe lliure, la llibertat, l’ecologia, eren guais...

Ara les esquerres prohibeixen fumar, córrer per la carretera, apugen impostos, baixen el límit del control d’alcoholèmia, fan més i més lleis i s’associen a la política de la subvenció i la vagància. Cauen igual o pitjor que la dreta. Si sumem que com a gestors solen ser bastant més ineficaços...

Que venguin alguna cosa divertida. Que els metges receptaran sexe contra l’ansietat i la depressió, es faran borses de voluntaris i així hi haurà menys baixes, es receptaran menys medicaments i pujarà la moral i l’autoestima del país. Una mica d’imaginació, que tot es tan gris, mediocre i uniforme que fa por aquest món. Tan de bo la Maria Lapiedra surti alcaldessa de Les Borges Blanques!

- I per acabar... el senyor Rossell i el seu pronòstic del 5-0 el dia que l’equip de basquet cau eliminat i no arriba a la Final Four del Sant Jordi. Aquest senyor d’on l’han tret? Té tan poc nivell i carisma que espanta... i no em digueu que té la culpa en Peter, això ja ho sabem tots.

Això ho fa el senyor Laporta i ja l’haurien portat als tribunals.

Esperem que la primavera porti llum i esperança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada