dimarts, 5 d’abril del 2011

La primavera

Ja ha arribat la primavera, que la sang i els sentits altera! En aquesta època de llum, de dies que s’allarguen, de pells que reben els primers rajos de sol en mesos, de tornar la jaqueta a l’armari, de tiretes i escots, d’al•lèrgies i astènies, en aquesta època, la gent és feliç i oblida les seves preocupacions.

Si fa tres setmanes tothom es posava les mans al cap per la catàstrofe del Japó, la guerra de Líbia, les retallades del senyor Mas, l’atur i el rescat bancari (alies opa hostil d’Alemanya), avui la gent parla del sol, de fer una escapada a la platja, de relaxar-se, d’aparellar-se.... ahhh!! La primavera!!

L’atur arriba a màxims històrics en la legislatura del “pleno empleo”. Ningú recorda que ZP prometia atrapar el renda per càpita França i Alemanya....la Champions League de l’economia deia... i també deia que “aprovaria el Estatuto que salga del Parlament de Catalunya”...sociates pinotxos...

I ara en ZP plega. I cada cop més aturats i més a prop de l’abisme. I l’oposició es queixa de les retallades, total, ells feien bons patriòtics per tapar forats i anar gastant en xorrades.

Però això no importa quan surt el sol, es desperten les hormones i es pot anar a la terrasseta al vespre. Pa i circ, Barça-Madrid i primavera!! Què més es pot demanar?

Sort en tenim que els polítics no poden controlar el temps o les estacions de l’any. Sinó, ja les haurien fet malbé i viuríem en un hivern apocalíptic o en una immensa sequera a quaranta graus a l’ombra.

Perquè un dia de primavera, fins i tot el Garcia Albiol et cau bé. Pots escoltar l’Esperanza Aguirre sense fer una ganyota, o trobes interessant la sonoritat de la retòrica d’en Carod Rovira o el Xavier Trias. Perquè tot es veu d’un altre color!

Qui sap, però si el tripartit hagués convocat les eleccions a la primavera i no al novembre... Iceta President?

Perquè un dia de primavera et desperta simpatia que a Castelló inaugurin un aeroport sense avions on només es fan “afters” (plagiant la idea d’Alguaire 135 Techno Club). Perquè un dia de primavera l’Sporting es ventila el Madrid i et fa pena el Mourinho (o no).

Perquè el bon temps ens beneeixi amb l’alegria que fa falta per aguantar el dia a dia (rodolí).

PD: Rossell dimissió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada