dimecres, 2 de març del 2011

Mesures ecosostenibles i de progrés: 110 Km/h a les autopistes i autovies.

El ministre de decisions absurdes de torn de l’esperpèntic govern de Zapatero, ha solucionat la crisi energètica, econòmica i la contaminació global amb una sola idea genial: rebaixar 10 km/h el límit de velocitat d’autopistes i autovies.

Oriol Pujol, fill de Jordi Pujol, ha declarat a aquest diari “Quina mania tenen els sociates i els ecosociates amb els límits de velocitat? No eren les esquerres l’element transgressor de la societat i no el papa que no para de renyar?”

El ministre en qüestió va actuar aconsellat per un consell de savis, consistent en una hippies una mica fumats (per qüestions mèdiques) als quals els vibra la Volskwagen quan van a més de 80 Km/h (seran també els ideòlegs de la Zona 80??). La cúpula del PSOE, coneguda per estar tant propera al poble ras que desconeix el preu d’un cafè, es va afanyar a aplaudir la brillant idea.

Rebaixar la velocitat per ajudar al poble individu a arribar a final de mes, ja que el seu consum de petroli disminuirà si viatja a menys velocitat. Com que l’individu ras no allarga molt, cal prohibir que corri, ja que si té llibertat per fer-ho, pitjarà massa l’accelerador i s’arruïnarà posant benzina. Ah! Món cruel amb els ignorants, govern savi que salva el seu poble!!

La gran idea a provocat les rialles de mig món, però cal analitzar-la bé. És una mesura sostenible (el paper on l’han imprès l’ha sostingut sense autodestruir-se), de progrés (no em facin dir cap a on), d’esquerres (el redactor era esquerrà) i paternalista.

I ja està! Solucionada la crisi d’Orient, la inflació, el preu del carburant que està a punt d’arruïnar els transportistes, la crisi energètica i tot plegat!!

Aquest ministre té fins i tot més formació que la Leire Pajín i la Bibiana Aído juntes!

Detall de Wikipedia sobre la trajectòria professional de la Bibiana:

“Trayectoria profesional
En agosto de 2000 realizó prácticas de tres meses en la entidad bancaria de Unicaja. En noviembre de ese mismo año trabajó diez meses en la empresa Iturri S.A, pasando nuevamente a desarrollar su actividad en otra sucursal bancaria, Caja San Fernando, en diciembre de 2001 por el tiempo de tres meses.”

Com deia aquell alemany ros, “no hase falta desir nada más”.

Algú va dir “Quan un govern pren contínuament mesures que semblen una broma, es que hi ha un socialista a prop”

Les declaracions efectuades a aquest diari, poden o no, haver existit a la realitat.

2 comentaris:

  1. Si volen ajudar a la gent a arribar a final de mes, que prenguin mesures per a incentivar l'activitat econòmica. La iamtge d'improvització és tan penosa! Cada cop que en fan una, fan el ridícul. Estan regalant al PP la majoria absoluta.

    ResponElimina
  2. Com pot un govern d'un país amb 4,3 milions de parats, amb caiguda lliure del preu de l'habitatge i els bancs i caixes en greus problemes, proposar aquestes imbecilades?

    Ajudes per canviar rodes, bombetes noves i correr menys per la carretera?

    No arribem ni a país tercemundista, en nivell de polítics

    ResponElimina