dimarts, 22 de febrer del 2011

Preguntes i vergonyes (II).

• La gent està indignada amb el que està passant a Dubai. Que fa aquest jovent inconformista trencant coses pels carrers, no veuen que s’han carregat el Gran Premi de F-1? Que s’han pensat?

• Que feia la ministra de sanitat, la senyora Pajín en un restaurant de luxe? Allà va ser increpada per una comensal, per estar en un restaurant de 5 forquilles a compte del sou que li paguem entre tots (vulguem o no) amb 5 milions de parats i la que està caient. No es per ideals (com va dir algú, el socialisme fracassa quan s’acaben els diners dels altres) sinó per com es pot tenir tant poca vista.

• Que deu tenir la senyora Pajín per arribar a ministra de sanitat, sense saber que és un bisturí i no tenir carrera?

La revolta als països àrabs està fonamentada perquè el jovent ben format no té oportunitats per progressar. La mitjana d’edat d’aquests països és molt baixa, amb més del 50% de la població menor de 25 anys.

Aquí el jovent també està ben format, mancat d’oportunitats i passa els dies veient com la decadència del sistema dirigit per persones no competents i pertanyents al segle passat, els obliga a viure amb salaris baixos, precarietat laboral i pagant els pisos més cars del món (sense poder-los tornar als bancs per saldar el deute, bancs que paguem amb els impostos de tots perquè no facin fallida i bancs que reparteixen bons milionaris als seus directius).

• Aquí no hi haurà una revolta perquè el percentatge de població menor de 30 anys és baix? Perquè els més putejats són pocs?

Poc a poc el temps posa les coses al seu lloc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada